Personal Coaching

Soms weet je wel dat je verandering nodig hebt, maar kom je daar zelf niet helemaal uit. Dit is logisch. In reflectie met een ander kom je tot meer inzichten dan alleen. En dat is waarom coaching helpt.

 

Als coach ondersteun ik jou en jouw proces. Het is toekomstgericht, het wordt door jóu gestuurd en sluit aan bij jóuw ervaringen. Ik help je zelfbewuster te worden en het beste uit jezelf naar voren te halen. Samen kijken we naar wat je zou willen veranderen en welke keuzes daarvoor nodig zijn. Ik help je stil te staan bij je eigen gedrag en zal je daarover prikkelen en uitdagen. Coaching is wat voor jou als je jezelf wilt ontwikkelen en actief met je persoonlijke doelen aan de slag wilt. 

 

Als personal coach help ik jou met vraagstukken in relatie tot je loopbaan en leven. Jouw persoonlijke ontwikkeling en balans staan centraal. Met behulp van coaching kunnen we je perspectief verbreden, waardoor je meer keuzes krijgt. Want in feite is balans een kwestie van keuzes maken: van ja zeggen tegen sommige dingen en nee tegen andere dingen. Denk bijvoorbeeld aan:  

• Je wilt ja zeggen tegen meer rust en plezier

• Je wilt ja zeggen tegen een volgende stap in je loopbaan

• Je wilt meer uit je hoofd en naar je hart

• Je wilt een betere balans

 

Neem contact met mij op voor een kennismaking. In gemiddeld vijf tot acht individuele coach sessies van 75 minuten wordt jouw bewustzijn en zelfkennis flink vergroot. Je krijgt niet alleen zicht op je patronen en overtuigingen, maar ook op onderliggende unieke kwaliteiten en verlangens. Want daar zit jouw kracht tot verandering! Je leert beter te navigeren op wat voor jou essentieel is en je persoonlijke groei om te zetten in praktisch handelen: in actie komen! Het effect is dat je je rustiger, vrijer, energieker en meer in balans gaat voelen. Je voelt je krachtiger en gaat beter gaat functioneren in werk en privé.

 

Een personal coach traject start altijd met een vrijblijvende intake sessie waarin we kennismaken en jouw persoonlijke doel in kaart brengen. Hier kunnen we ook meteen ervaren of er een klik is. De coach sessies vinden plaats en in/rond Den Haag en Rotterdam.